Automatische schuifpoort Aluette

Tournedome

Voor het selectieve verkeer van personen is de Tournedome draaitrommel de ideale oplossing. De Tournedome onderscheidt zich door zijn gebruikscomfort (dakkoepel + ruime doorgangshoogte), een uiterst sterke constructie en een functioneel design.

De Tournedome biedt een optimale toegangscontrole voor parkings, stadia en openbare plaatsen. Met zijn uniek samenspel van eenvoud, functionaliteit en design is de Tournedome het sluitstuk van uw omheining. Het stalen frame vormt samen met de rotor van roestvrij staal de basis voor een duurzame constructie. De PLC sturing biedt diverse mogelijkheden voor het aansluiten van verschillende toegangscontrolesystemen.

Door de ronde vorm van de dakkoepel is het zeer moeilijk om de Tournedome te beklimmen. Tegelijkertijd zorgt de dakconstructie ervoor dat de rotor niet nat kan worden, zodat gebruikers hier geen last van ondervinden. Door de volledige overkapping kan men de rotor niet als ladder gebruiken. De aluminium koepel beschermt zowel de mechanische als de elektronische componenten tegen weersinvloeden en vandalisme. Regenwater wordt via de goot van de koepel en een verticale staander afgevoerd.

Specifications

  • Soort: Speciaal
  • Productnaam: Tournedome
  • Versie: Standaard