Ons bedrijf, Kopal

Ons bedrijf

KOPAL GEBOUW KORTEMARK

30 jaar passie

Kopal werd opgericht in 1980. Het bedrijf werd al heel snel een referentie in de Belgische markt dankzij het gezond verstand, de ondernemerszin en de passie van de stichter, Stefaan Talpe.

Het bedrijf telt zo'n 90 medewerkers en beslaat een oppervlakte van ongeveer 15.000 m2. Kopal heeft een eigen Research & Development afdeling, een modern productieapparaat, een eigen volautomatische poedercoatafdeling en een eigen wagenpark, aangevuld met externe betrouwbare partners.

Naast België is Kopal vooral actief in Frankrijk en Nederland, maar ook in Denemarken, Letland, Groot-Brittanië en Duitsland, waar talrijke trouwe verdelers van onze producten gevestigd zijn.

Poorten

Kopal is de pionier in het aanbieden van volledig geautomatiseerde producten. De eigen ontwikkelde automatisatie wordt onzichtbaar in het ontwerp verwerkt. Elke poort die het bedrijf verlaat, heeft een grondige controle ondergaan, waarbij elk onderdeel zorgvuldig getest werd. Elke poort krijgt na goedkeuring zijn eigen CE-label mee.

BESTEKTEKSTEN VOOR POORTEN, AFSLUITINGEN EN HEKWERK

COBOSYSTEMS LR2

De productinformatie en bestekservice van Cobosystems zijn bedoeld als informatiebron voor architecten, studiebureau's en voorschrijvers

Lees meer...

Taurus automatische schuifpoort op rail

 Taurus rail staalmatten 05

De schuifpoort Taurus is verkrijgbaar in meerdere versies: staalmatvulling, Traversa, Arena, Jumila, Lancio, Rondo & Jungle.

Lees meer...

Topper - De Alzebra draaipoort blind of met doorkijk

Alzebra draaipoort doorkijk

 

 

 

 

 

 

Rust roest? Niet bij een Alzebra! Hij is helemaal uit aluminium gemaakt en zo zeer goed bestand tegen corrosie.

Lees meer...