Poorten, hekwerk & omheiningen voor professionals

Poorten, hekwerk & omheiningen voor professionals

Schuifpoort automatisch Aluette Cross06

Marktleider in metalen poorten

KOPAL is Belgisch marktleider in metalen poorten en omheiningen. Naast tuinomheiningen creëerde KOPAL ook een heel breed gamma aan draaipoorten en schuifpoorten. Elk model biedt een variatie aan mogelijkheden met meerdere opties (manueel, geautomatiseerd, houtvulling, lamellen, staalmatten of staafmatten, staal, aluminium, ...)

Zowel de poorten als het hekwerk gaan esthetisch perfect op in uw omgeving. Elke stijl heeft zijn eigen poort en omheining. Dankzij het Kopal-gamma kunt u uw eigendom of terrein op een mooie, aangepaste en efficiënte manier beschermen. En dit met een maximum aan privacy en veiligheid.

De producten van Kopal zijn verkrijgbaar via de plaatsingsfirma van uw keuze. U zegt ons waar u woont en wij linken u aan één van onze professionele trouwe partners.

Een mooie professionele poort en omheining bieden echt een meerwaarde  


Sta er even bij stil dat een poort en omheining echt wel een meerwaarde bieden aan uw eigendom of terrein. Dus doe dit doordacht en laat u adviseren door professionele leveranciers die alle aspecten afwegen. Alleen zo maakt u de juiste keuze en geniet u jaren lang van het aanzicht en zeker niet te vergeten ook de functionaliteit. Een goed ontworpen omheining en poort bieden zeer zeker een meerwaarde aan uw omgeving en verzekeren een esthetische begrenzing.
Vandaar ook de KOPAL slogan:  : “Good fences make good neighbours.”

BESTEKTEKSTEN VOOR POORTEN, AFSLUITINGEN EN HEKWERK

COBOSYSTEMS LR2

De productinformatie en bestekservice van Cobosystems zijn bedoeld als informatiebron voor architecten, studiebureau's en voorschrijvers

Lees meer...

Taurus automatische schuifpoort op rail

 Taurus rail staalmatten 05

De schuifpoort Taurus is verkrijgbaar in meerdere versies: staalmatvulling, Traversa, Arena, Jumila, Lancio, Rondo & Jungle.

Lees meer...

Topper - De Alzebra draaipoort blind of met doorkijk

Alzebra draaipoort doorkijk

 

 

 

 

 

 

Rust roest? Niet bij een Alzebra! Hij is helemaal uit aluminium gemaakt en zo zeer goed bestand tegen corrosie.

Lees meer...