Bestekteksten voor al uw projecten

COBOSYSTEMS LR2

Cobo Systems

Kopal sloot zich aan bij Cobo Systems om de bestekteksten van heel wat poorten en hekwerk beschikbaar te maken. Een twintigtal teksten zijn downloadbaar op http://www.service-cdch.be

Bestekservice

De bestekservice van Cobo Systems is bedoeld als informatiebron voor architecten, studiebureau's en voorschrijvers. De teksten die Kopal ter beschikking stelt, behandelen de meest courante producten in het gamma en zijn bedoeld om het werk van de architect of voorschrijver te vereenvoudigen. Men hoeft geen studie te maken of informatie uitgebreid op te sporen over hekwerk en/of poorten. De bestekteksten van Kopal bevatten alle noodzakelijke informatie om een degelijk bestek te kunnen maken. 

COBO overzicht LR

Neutraal Bestek

De teksten zijn opgemaakt in
MS Word, volgens het Neutraal Bestek dat wordt uitgegeven in samenwerking met NAV, de Vlaamse Architectenorganisatie. Alle teksten zijn 'neutraal' bruikbaar, wat betekent dat ze zowel met als zonder de melding van merk en fabrikantnamen kunnen worden gebruikt.

COMBO WEBSITE

Pour plus d'info: http://www.service-cdch.be

Bestekteksten voor al uw projecten

COBOSYSTEMS LR2

De bestekservice van Cobo Systems is bedoeld als informatiebron voor architecten, studiebureau's en voorschrijvers.

Lees meer...

Taurus automatische schuifpoort op rail

 Taurus rail staalmatten 05

De schuifpoort Taurus is verkrijgbaar in meerdere versies: staalmatvulling, Traversa, Arena, Jumila, Lancio, Rondo & Jungle.

Lees meer...

In de kijker - De Alzebra draaipoort met doorkijk of blind

IMG 5365

Rust roest? Niet bij een Alzebra! Hij is helemaal uit aluminium gemaakt en zo zeer goed bestand tegen corrosie.

Lees meer...