Poorten op maat: de kracht van Kopal

Een standaard poort is soms niet voldoende

In bepaalde omstandigheden is het plaatsen van een poort met standaardafmetingen moeilijk of praktisch niet mogelijk. Het kan ook gebeuren dat voor bepaalde toepassingen er heel specifieke producteisen zijn, waarvoor op de markt geen poorten te vinden zijn. In zo'n geval is een op maat gemaakte poort de enige oplossing.

Een gepersonaliseerde poort

Kopal heeft om te beginnen een hele reeks standaard afmetingen in haar gamma, die voor de meeste toepassingen geschikt zijn. Als echter moet afgeweken worden van de standaard afmetingen, dan is dat bij Kopal geen probleem. In samenspraak met de klant maken wij een op maat uitgewerkte oplossing. Dankzij onze ruime ervaring met maatwerk, kan relatief snel en tegen een competitieve prijs een poort op maat gemaakt worden, die volledig aan de eisen en wensen van de klant voldoet. Dat is de grote kracht van Kopal.

Bestekteksten Kopal

LogoCobosystems

Kopal NV heeft COBO Systems geëngageerd om bestekteksten te creëren voor de courantste poorten en omheiningen. Een 20-tal teksten zijn gebruiksklaar te vinden op http://www.bestekservice.be

Lees meer...

Nieuwe schuifpoort - Taurus T2

T2 met spijlen groen LR

 Ontdek de nieuwe Taurus T2 schuifpoort van Kopal: een elegant en doordacht concept!

Lees meer...

Product in de kijker - Jungle

Jungle hekwerk

Het Jungle spijlenhekwerk heeft een vernieuwende en speelse look en past perfect in een stedelijke omgeving.

Lees meer...

Uw browser wordt niet ondersteund door deze website, gelieve Internet Explorer op te waarderen naar versie 8 of hoger.

Klik hier voor de laatste versie