Artikelen

Nieuwe schuifpoort - Taurus T2

De zelfdragende Taurus poort evolueert


Al jaren lang maakt Kopal de gekende Taurus schuifpoorten. Deze poorten hebben een rotsvaste reputatie in de markt en zouden nog heel lang mee kunnen, maar waren na zovele jaren toch aan een update toe. 

Wat is nieuw

De klassieke portieken zijn vervangen door slanke en elegante palen en de onderbalk van de poortvleugel is nu een modern ogend C-profiel geworden. De geleiding van de poortvleugel is in de vleugel ingebouwd: onderaan zorgt een geleidingstrein voor een nauwkeurige loop van de poort, terwijl bovenaan de steunwielen in de bovenste, speciaal geprofileerde ligger lopen.

Manueel of automatisch

De nieuwe Taurus T2 schuifpoort is verkrijgbaar in een manuele en een automatische versie. Voor de automatische versie wordt een compacte maar krachtige externe motor met tandlat gebruikt. De tandlat wordt in de fabriek gemonteerd, wat een grote tijdswinst betekent voor de installateur. 

Kleur naar keuze

Net zoals de meeste Kopal producten, is de Taurus T2 schuifpoort verkrijgbaar in de standaard Kopal kleuren. Andere kleuren zijn uiteraard mogelijk op aanvraag.

Uw browser wordt niet ondersteund door deze website, gelieve Internet Explorer op te waarderen naar versie 8 of hoger.

Klik hier voor de laatste versie