Artikelen

Product in de kijker - Jungle

Jungle hekwerk

Sinds jaar en dag maakt Kopal spijlenhekwerk met een moderne of klassieke look, met of zonder sierringen, speerpunten of tussenspijlen. Het spijlenhekwerk biedt een degelijke bescherming tegen indringers en geeft tegelijkertijd een meerwaarde aan de omgeving waarin het opgesteld staat.

Vernieuwend

Alle types spijlenhekwerk hebben verticaal opgestelde spijlen en zien er vrij strak uit. Het Jungle spijlenhekwerk heeft echter spijlen die op een ogenschijnlijk willekeurige manier opgesteld staan en op bepaalde punten elkaar zelfs kruisen. De spijlen dwarsen zowel de bovenste als de onderste ligger, waardoor het Jungle spijlenhekwerk uiterst stevig is en tegelijkertijd een afschrikkende effect geeft.

Bijpassende poorten

Voor het Jungle spijlenhekwerk werden ook draai- een schuifpoorten ontwikkeld met een Jungle spijlenvulling, zodat ze één visueel geheel vormen met de Jungle omheining.

Het Jungle spijlenhekwerk is verkrijgbaar in alle standaard Kopal kleuren, maar kan optioneel ook in een andere RAL-kleur naar keuze geleverd worden.

Kijk voor meer informatie op www.jungleyourgarden.be

Uw browser wordt niet ondersteund door deze website, gelieve Internet Explorer op te waarderen naar versie 8 of hoger.

Klik hier voor de laatste versie